NIEUWS

Tijdens de beperkingen door het Corona virus, wenst Magimix jou en je familie alle gezondheid, veiligheid en steun toe

Onze klantenservice blijft volledig beschikbaar en bereikbaar als je onze hulp nodig hebt bij je Magimix. Stuur al je vragen gerust naar klantenservice@magimix.nl en we helpen je graag.

MAGIMIX ACTIES

Koop je voor 26 juli een Cook Expert en voor 28 juni een Food Processor, Blender dan ontvang je een gratis accessoire!
Let op, deze actie is alleen geldig bij consumentenverkooppunten. 

Alleen geldig bij deelnemende winkels, klik HIER voor het overzicht.
 

BESTE UIT DE TEST ! CONSUMENTENBOND JANUARI 2020

5x keer op rij als beste worden getest: Magimix 3200XL.

De Magimix 3200XL is voor de 5e keer op rij (2015, 2017, 2018 , 2019 en nu weer in 2020) als beste uit de keukenapparaten test van de Consument

Klik hier

Culy.nl test de Cook Expert

Culy.nl heeft de Cook Expert een dag lang getest en ze zijn er super enthousiast over. Lees hier het hele verslag: https://www.culy.nl/inspiratie/hele-dag-koken-magimix-cook-expert/

COOK EXPERT UPDATE!

Activeer gratis nieuwe opties en functies en profiteer van een geoptimaliseerd gebruikscomfort !

MAGIMIX PRESENTEERT DE COOK EXPERT

Dé multifunctionele kokende keukenmachine om snel en gemakkelijk gerechten te bereiden, van voorgerecht tot dessert. De Cook Expert is het antwoord op jouw culinaire ambities.

MAGIMIX NESPRESSO MACHINES: BESTE KOOP EN BESTE UIT DE TEST

Wij zijn trots! De Magimix Nespresso machines komen opnieuw goed uit de test van de Consumentenbond. Dit maal is de Essenza Mini de Beste Koop en de Magimix Expert en Expert&Milk de Beste uit de Test!

Resultaten
Beste koop
De consumentenbond vindt de Magimix Nespresso Essenza Mini het een zeer compacte espressomachine is die makkelijk is in gebruik, goede kwaliteit koffie geeft en gemakkelijk is om schoon te maken. De Magimix Essenza Mini is verkrijgbaar in het rood, groen en wit.

Beste uit de Test
Beste uit de Test is de Magimix Nespresso Expert M500. De Consumentenbond constateert een erg goede temperatuur van de koffie, fijne draaiknoppen voor het kiezen van drank en temperatuur, gescheiden uitloop voor koffie en heet water en de kwaliteit espresso is goed.

De Nespresso Expert M500 van Magimix heeft vier instellingen voor koffie: Ristretto, Espressso, Lungo en Americano. De Americano is een Ristretto aangelengd met heet water. De Nespresso Expert heeft daarnaast een vijfde programma voor heet water. Opvallend aan de machine is dat de koffie uitloop is gescheiden van de uitloop voor heet water. De temperatuur kan op drie standen worden ingesteld: warm, heet en extra heet. Via Bluetooth kan de machine ook met de Nespresso App worden bediend. De Expert is ook verkrijgbaar met melkopschuimer; Magimix Nespresso Expert & Milk M500.

Meer informatie over de machines kunt vinden op de productpagina. Verder informatie over de test van de Consumentenbond vindt u hier: www.consumentenbond.nl/espressomachine/beste/het-beste-portiesysteem
 

COOK EXPERT APP

Download nu gratis de nieuwste versie en ontdek de nieuwste recepten en functionaliteiten! Verkrijgbaar voor smartphone en tablet via de App en Play Store.

Met de Magimix Cook Expert app krijgt u toegang tot honderden gratis recepten om alles te bereiden van voor- tot nagerecht.
 - Om inspiratie op te doen voor uw dagelijkse maaltijden vindt u originele, klassieke, voordelige en afslankrecepten, speciaal voor de Cook Expert, met foto’s van het eindresultaat.
 - De zoekmachine helpt u om het perfecte recept te vinden op trefwoord, op type gerecht, programma's en accessoires. U kunt er ook mee filteren op gefilmde recepten of op bijdragen door andere gebruikers.
 - Maak een account en krijg toegang tot alle functies, zoals uw favoriete recepten en een boodschappenlijst.
 
Gemakkelijk lekker eten met de Magimix Cook Expert app!