Pers
Reviews van Blender

Blog / Website: 

"Deze blender doet alles voor mij en daar ben ik zo blij mee. Het mooiste van deze blender: de speciale knoppen met instellingen zodat je binnen een smoothie of soep er al-tijd perfect uit kunt schenken. De soep wordt romiger, de smoothies gladder en de desserts gewoon nog lekkerder. Wat wil je nog meer?​"

beginspiration.nl

"Ik ben heel erg tevreden. Het is de beste blender die ik tot nu toe heb gehad. Ik kan nu natuurlijk nog niet zeggen hoe lang hij mee zal gaan, maar ik ben er zuinig op dus ik heb goed hoop dat hij een behoorlijk tijd mee zal gaan."
bringinghappiness.nl

"Als ik het blend resultaat vergelijk met de smoothies die ik bij anderen heb gehad dan kan ik eerlijk zeggen dat het resultaat van de Magimix een stuk beter is. Waar andere blenders de smoothies nog vrij grof laten, krijg je met de Magimix een mooi glad eindresultaat."
pranabanana.nl


“A kitchen appliance we cannot live without. Our Magmix blender makes blending easier than ever before.”
amsterdamflavours.com

“Ik hou van het design van Magimix, het past helemaal bij mijn moderne keuken. Het is een robuust en stevig apparaat. Binnen een handomdraai blend hij smoothies en frappuccino’s en maalt hij ijsklontjes fijn. Ook dikke ontbijtsmoothies met bijvoorbeeld havermout zijn zo gepiept.”
uitpaulineskeuken.nl

"Daarnaast is het ook gewoon een enorm mooi ding, want met zo’n design straalt hij ook luxe uit. Fijn ook dat je de gebruiksaanwijzing niet hoeft te lezen voordat je hem wilt gebruiken (wie doet dit nog? haha) want het is echt easy peasy!"
hungryforhealthyfood.com