Pers
Reviews van Duo Plus XL

Blog / Website:


VoedZo - “Iets wat voor mij ook wel heel belangrijk is, is of je een apparaat snel en vooral gemakkelijk schoon krijgt. Dat is in dit geval zeker, wel wordt aangeraden de onderdelen met de hand af te wassen en het liefst vrij snel na gebruik (geen uitstelexcuus dus).”

De foodsier - “Alles gaat nu vijf keer zo makkelijk, het schoonmaken tien keer zo snel en de pulp is veel droger. Kortom, ik ben helemaal enthousiast!”


uitpaulineskeuken.nl - "Ik ben de laatste tijd meer van de juices, dan van de smoothies. Ik mocht van Magimix de Le duo plus XL sapcentrifuge uitproberen. Ik ben helemaal losgegaan met allerlei groente- en fruitsoorten. Hoe dat ging? Dat laat ik je graag zien in deze video review."

leukerecepten.nl - 
"Vorige week heb ik wat smoothies en sapjes gemaakt met de Magimix Le Duo plus en ik was erg tevreden met het resultaat. Omdat ik nog nooit een sapje had gemaakt d.m.v. een sapcentrifuge wist ik niet zo goed welke stukken groenten en fruit er nu wel of niet in mochten. Want zijn aardbeien of een mango niet te zacht? Gelukkig zat er een handig receptenboekje bij waarin bijna alle soorten groenten en fruit staan omschreven en tevens info voor welke hulpstukken ze geschikt zijn."
ELLE