ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Anchoïade

Anchoïade

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Metalen mes
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 

1 kom :
200 g ansjovis in olijfolie
2 teentjes knoflook
1 tl. balsamico azijn
1 sneetje witbrood
20 cl olijfolie
peper
1Laat de ansjovis uitlekken op keukenpapier, week de brood in de melk en knijp de uit. Doe de ansjovis, de brood, de knoflookteentjes, waaruit u de kiem verwijderd heeft, de azijn et de peper in de kom. Mix ca. 30 s, totdat u een puree heeft.
2Laat de Micro ongeveer 20 s continu werken en voeg beetje bij beetje de olie toe via de vloeistoffen opening in de deksel, totdat alle olie is opgenomen.
Tip van de chef

Heerlijk bij rauwe groenten.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product