ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Boerensoep

Boerensoep

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 3 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
3 wortels (300 gram)
1 prei (150 gram)
1 stengel bleekselderij
2 uien
3 aardappelen (300 gram)
800 ml water
1 kippenbouillontablet
fijn zout en peper
1Schil en was de groenten. Snijd de wortels, prei en selderij in stukken van 1 tot 2 cm. Snijd de uien in vieren en de aardappelen in blokjes van circa 2 cm. Doe alles in de rvs-kom.
2Voeg het water en het bouillontablet toe en schakel het programma GEPUREERDE SOEP in. Breng de soep naar wens op smaak met zout en peper.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
 
Tip van de chef

Afhankelijk van het seizoen kunnen bepaalde groenten zoals wortels een langere kooktijd nodig hebben. Laat de soep in dat geval enkele minuten langer koken. Voeg voor een nog smakelijkere variant een scheutje room en/of geraspte kaas toe.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES