ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Creoolse dipsaus

Creoolse dipsaus

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 kom :
1 rode paprika
200 g kwark
zout, chilipoeder
100 ml kokosmelk
de sap van een 1/2 limoen
1Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in stukjes. Laat de paprika 5 min. koken in de
kokosmelk. Voeg een mespunt zout en chilipoeder toe. Laten afkoelen en in de kom van de Micro
overdoen. Voeg de kwark en de limoen toe.
2Serveer 2 à 3 pulsen serveren en laat de Micro daarna 30 s continu werken.
Tip van de chef

Een originele dipsaus bij rauwe groenten.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…