ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Frambozensorbet

Frambozensorbet Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
400 gram diepvriesframbozen
75 gram suiker
1 eiwit
1 eetlepel versgeperst citroensap
1Doe alle ingrediënten in de koude kom en schakel het SORBET-programma in. Schep, indien nodig, de ingrediënten tijdens de bereiding een keer met een spatel om.
2Maak quenelles en dien ze onmiddellijk op of zet het ijs een paar minuten in de diepvriezer als u bolletjes wilt maken. Vries het ijs niet opnieuw in.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

Om de kom te koelen mixt u enkele ijsblokjes met het programma GESTAMPT IJS. Maak daarna de kom leeg en droog deze af. U kunt de kom ook even in de koelkast zetten voor gebruik.
Breng voor een luchtiger sorbet de eiwitklopper aan en stel het EXPERTprogramma in op 30 seconden/snelheid 6.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product