ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Gazpacho

Gazpacho

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Sapcentrifuge of SmoothieMix
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen* :
600 g goed rijpe tomaten
1/4 rode paprika
2 el olijfolie
1/4 komkommer
1/2 teentje knoflook
zout, peper
1Was de groenten. Schil de komkommer grof, verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika evenals de steeltjes van de tomaten. Snijd de groenten in stukken die geschikt zijn voor de invoerbuis.
2Schil het knoflookteentje.
3Verwerk alle ingrediënten met de Smoothiemix. voor een romige Gazpacho (of met de sapcentrifuge voor een vloeibaarder resultaat).
4Op smaak maken met zout, peper en olijfolie.
5Minstens 3 uur op een koele plaats bewaren.
Tip van de chef

Voor een uitgebreider voorgerecht kunt u op het moment van serveren kleine dobbelsteentjes verse
groenten toevoegen.
* het rendement is lager bij gebruik van de sapcentrifuge (2-3 personen)


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product