ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Hachee

Hachee Cook Expert

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 2 uur 50 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 3 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
30 gram boter
4 uien
2 teentjes knoflook
1 kg riblappen
4 kruidnagels
200 ml rode wijn
200 ml runderbouillon
1 eetlepel bruine basterdsuiker
3 eetlepels Maïzena®
1 plak kruidkoek van 2 cm dik
2 laurierblaadjes
zout en peper
1Doe de boter, de gepelde, in stukken gesneden uien en de gehakte knoflook in de rvs-kom. Stel het EXPERT-programma in op 3 minuten/snelheid 2A/120 °C.
2Snijd het vlees in stukken van 4 bij 4 cm en voeg deze aan de inhoud van de kom toe. Selecteer opnieuw het EXPERT-programma, nu 3 minuten/snelheid 1A/120 °C.
3Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de kruidkoek en de laurier. Selecteer het EXPERT-programma 2 uur/snelheid 1A/100 °C.
4Voeg de kruidkoek en de laurier toe. Sluit de deksel, maar verwijder nu de dop. Herhaal hetzelfde programma nog eens 45 minuten.
5Breng op smaak met peper en zout.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

Als de saus nog te dun is, kunt u een beetje allesbinder of wat met water aangemaakte Maïzena® toevoegen.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product