ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Humus van palmharten

Humus van palmharten

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Minikom voor blender
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
200 g palmharten uit blik
½ knoflookteentje
1 tl citroensap
Espelette peper
1 klein nieuw uitje
60 g Bulgaarse yoghurt
5 el olijfolie
1Laat de palmharten uitlekken en snijd ze in stukken van ca. 2 cm. Pel het knoflookteentje, verwijder de groene kern en pers een half teentje boven de kom. Snijd de ui in vieren. Doe de olijfolie, het citroensap en de yoghurt gevolgd door de andere ingrediënten in de minikom en sluit deze goed af.
2Mix 20 seconden bij lage snelheid (0,5-1) en voer de snelheid dan geleidelijk op tot 2.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product