ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Naanbrood

Naanbrood Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : 30 min
Koken : 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4 PERSONEN :
100 ml melk
5 gram verse bakkersgist
of ½ zakje droge bakkersgist
320 gram bloem
125 gram volle yoghurt
2 eetlepels zachte boter
1 eetlepel olijfolie
zout naar smaak
1Doe de melk en de gist in de rvs-kom en schakel het programma BROOD/BRIOCHE in. Het programma stopt na een minuut: voeg dan de rest van de ingrediënten toe en schakel het programma weer in door op Auto te drukken.
2Doe het deeg over in een grote kom. Dek het af met een vochtige doek en laat het minstens 30 minuten rusten. Bestuif uw werkblad met bloem en verdeel het deeg in 6 bolletjes.
3Druk elke deegportie plat tot een koekje van circa 0,5 cm dikte. Bak de naan ongeveer 2 minuten aan beide zijden goudbruin in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
FtB

Prima recept. Kan wel wat zout gebruiken. Bij uitrollen gebakken ui, koriander of een zaad toevoegen.