ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pannenkoeken

Pannenkoeken Cook Expert
 

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : 30 min
Koken : 15 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6/8 PERSONEN :
250 gram bloem
3 eieren
2 eetlepels plantaardige olie
500 ml melk
50 gram gesmolten boter
1 dopje rum (naar keuze)
1 snufje zout
wat extra boter om in te bakken
1Doe alle ingrediënten in de rvs-kom en stel het EXPERT-programma in op 1 minuut/snelheid 13 (zonder verwarmen). Laat het beslag daarna 30 minuten rusten.
2Smelt wat boter in een pan, giet er een pollepel beslag in en bak de pannenkoeken 1 minuut aan beide zijden goudbruin. Ga zo door tot het beslag op is. Serveer met chocoladepasta.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product