ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Tonijnspread

Tonijnspread Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : 1 uur
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
1 blik tonijn op water (uitlekgewicht 185 gram)
1 sjalotje
½ bosje kervel
15 sprietjes bieslook
1 theelepel fijne mosterd
35 gram roomkaas, bijv. Philadelphia®
1 eetlepel versgeperst citroensap
1 theelepel worcestersaus
zout en peper naar smaak
1Laat de tonijn uitlekken. Pel het sjalotje en snijd deze in vieren. Was de kervel en de bieslook. Installeer de grote transparante kom met daarin de mini-kom. Doe alle ingrediënten in de mini-kom. Schakel het programma FOODPROCESSOR circa 10 seconden in.
2Zet de tonijnspread circa 1 uur in de koelkast. Dien de spread koud op met sneden geroosterd boerenbrood of verse, in repen gesneden groenten.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
Astrid Ferwerda

Lekker, nog niet helemaal gelukt, maar dat kwam door iets te veel hoeveelheid in het kleinste bakje, recept en smaak top!!