ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Venkel en verse geitenkaas

Venkel en verse geitenkaas

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 kom :
½ venkelknol
½ citroen
1 scheutje hazelnotenolie
100 g verse geitenkaas
25 g hazelnoten
bieslook, munt, kervel
zout, peper
1Hak de hazelnoten (6 à 7 pulsen) in de kom en bewaar ze. Was de venkel, snijd hem in stukjes, doe deze in de kom en serveer enkele pulsen.
2Voeg de sap van de citroen, de geitenkaas, de olie, de tuinkruiden, zout en peper toe en serveer nogmaals 5 a 6 pulsen. Bestrooi met de hazelnoten.
Tip van de chef

Serveer er geroosterd brood bij.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…