ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Brownie

Brownie Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6/8 PERSONEN :
400 gram chocolade
250 gram boter
300 gram suiker
6 eieren
140 gram bloem
1 theelepel bakpoeder
½ theelepel zout
150 gram pecannoten
1Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak in de rvs-kom de pecannoten fijn door het EXPERT-programma in te stellen op 10 seconden/snelheid 15 (zonder verwarmen). Neem de noten uit de kom en zet ze even apart.
2Doe de in stukken gebroken chocolade in de rvs-kom met de in stukjes gesneden boter. Stel het EXPERT-programma in op 5 minuten/snelheid 3/60 °C. Spatel het mengsel tussentijds zo nodig van de wand van de kom. Voeg de suiker, de eieren, de bloem, het bakpoeder en het zout toe. Stel het EXPERT-programma in op 1 minuut/snelheid 8 (zonder verwarmen). Voeg halverwege het programma driekwart van de pecannoten aan het deeg toe. Doe het chocoladedeeg over in een ingevette vierkante brownievorm (24 x 24 cm).
3Bestrooi het deeg met de resterende pecannoten en zet de vorm 25 minuten in de oven. Wacht tot de brownie afgekoeld is, neem deze uit de vorm en snijd tot blokjes.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
mariekien

heel lekker, ik heb hem wel een kwartier langer in de oven gelaten!!