ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Gratin Dauphinois

Groentenspaghetti’s


Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 1 uur Materiaal : Spiral Expert + Fusilli kegel
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 

4 PERSONEN :
4 geschilde aardappels (450 g)
1 geschilde flespompoen (300 g), lange gedeelte
300 ml crème fraîche
50 g geraspte gruyère
1 geperst teentje knoflook
zout en peper
1Verwarm de oven tot 180 °C.
2Meng de crème fraîche, knoflook, 1 theelepel zout en ½ theelepel peper in een kom.
3Snijd de pompoen in cilindervorm. Snijd de aardappelen en de pompoen met de kegel FUSILLI. Meng met de knoflookroom.
4Leg ze in regelmatige lagen in een ingevette schaal van 20 cm hoogte. Bestrooi met kaas, bedek met aluminiumfolie en zet 50 minuten in de oven. Haal de folie er vanaf en bak nog 10 tot 15 minuten verder.
5Laat voor het opdienen 10 tot 15 minuten rusten.
© 2018 Hachette Livre (Marabout)
© Anna Helm Baxter
© Beatriz Da Costa

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
mv. cocx kunen

was heeerlijk goed recept een echte aanrader.