ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

IJs van aardbei, balsamico en peper

Recept van Kitchen Exile


Voorbereiding : 20 min Rusttijd : 3 uur
Koken : 25 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

2-4 personen :
300 g aardbeien, zonder kroontje
100 ml zoete balsamico azijn
2 g vers gemalen zwarte peper
100 ml suikersiroop
Bereiding
1Verwarm de balsamico in een steelpannetje op hoog vuur en laat tot de helft inkoken. Zet apart en laat afkoelen.
2Pureer in een blender of foodprocessor de aardbeien en druk het daarna door een zeef en vang het vocht op in een kom.
3Voeg de ingekookte balsamico, de suikersiroop en peper toe en roer tot het goed gemengd is. Laat 3-4 uur marineren in de koelkast.
4Bereid de sorbet volgens de aanwijzingen op uw ijsmachine. Serveer direct, dan zijn de smaken op hun best. 
Dit recept is van Kitchen Exile

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product