Om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren maken wij gebruik van cookies waarmee we uw navigatiegewoonten kunnen leren kennen en uw inhoud en advertenties te kunnen personaliseren.
Door verder te klikken op onze website accepteert u ons cookiebeleid voor het verbeteren van uw gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud van advertenties. Meer weten.
Verwarm de oven voor op 220 °C. Droog de spinazie.
2
Snijd de pompoen in cilindervorm en snijd vervolgens met de kegel FUSILLI.
3
Doe een derde van de fusilli in een ingevette schaal. Bestrooi met peper en bedek met de helft van de spinazie.
4
Meng de ricotta, het ei, 50 g Parmezaanse kaas en de rode peper. Leg de helft op de spinazie en garneer met de helft van de pesto. Herhaal dit en eindig met een laagje pompoenfusillie. Bestrooi met cheddar en de rest van de Parmezaanse kaas.
5
Doe aluminiumfolie er over en zet 30 tot 45 minuten in de oven. Eventueel kunt u de lasagne goudbruin laten worden onder een warme gril.