Om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren maken wij gebruik van cookies waarmee we uw navigatiegewoonten kunnen leren kennen en uw inhoud en advertenties te kunnen personaliseren.
Door verder te klikken op onze website accepteert u ons cookiebeleid voor het verbeteren van uw gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud van advertenties. Meer weten.
eetlepels gemengde kruiden (dille, bieslook en munt), gehakt
50
ml citroensap
2
eetlepel honing
1
eetlepel honing
3
eetlepels olijfolie
40
g pompoenpitten (optioneel)
zout en peper uit de molen
1
Snijd de wortels en de courgettes met de kegel SPAGHETTI.
2
Meng de kruiden, het citroensap, 2 theelepels honing, de olie, zout en peper in een slakom. Voeg de spaghetti toe en roer.
3
Rooster de pompoenpitten op middelhoog vuur in een braadpan, voeg de rest van de honing en een snufje zout toe. Roer om tot alles karameliseert. Laat de pitten op bakpapier afkoelen en strooi ze over de salade.