ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Rode pesto

Rode pesto

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

1 PORTIE :
blaadjes van 1 bosje basilicum
50 gram geraspte parmezaanse kaas
100 takjes rozemarijn (alleen naaldjes)
2 takjes rozemarijn (alleen naaldjes)
2 teentjes knoflook
30 gram pijnboompitten
200 gram gedroogde tomaat
1 sjalot
1Zet de grote transparante kom op de machine met daarin de mini-kom. Pel de teentjes knoflook.
2Snijd de gedroogde tomaat in stukjes, pel de sjalot en snijd deze doormidden. Doe de alle ingrediënten (behalve de olie) in de mini-kom en mix in ongeveer 1 minuut met het FOODPROCESSOR-programma tot een smeuïge saus. Voeg, terwijl het mes draait, de olie via de invoerbuis toe.
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
HansHeintz

Tip! Vervang de 100 takjes rozemarijn door 100 ml olijfolie. Ook heel lekker ;)