ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Sinaasappel-tijmsorbet

uit het boek Altijd IJs van Marleen Visser


Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

Voor 6 bollen ijs :
Ingrediënten
7-8 Sinaasappels, uitgeperst + zest van 1/2 schil
1 el Tijm
150g Honing
1 el Johannesbroodpitmeel (optioneel)
Methode
1Meng het sinaasappelsap met de sinaasappelzest, tijm, honing en eventueel het johannesbroodpitmeel
2Bereid het ijs in de Gelato Expert met het programma SCHEPIJS of in de Glacier tot het de gewenste consistentie heeft. 
Dit recept komt uit het boek 'Altijd IJs' van Marleen Visser - bestel het boek via: https://sharelovenotsecrets.com/nl/altijdijs/

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product