Voorbereiding : 5 min | Rusttijd : - |
Koken : 10 min | Materiaal : |
Moeilijkheid : | Beoordeling : 0 stemmen |
Download het recept : | |
Programma's
:
![]() |
accessoires
:
![]() |
400 | gram spaghetti |
zout naar smaak |
|
6 | eidooiers |
versgemalen peper |
CARBONARASAUS : | |
200 | gram in dunne plakjes |
gesneden spek | |
50 | ml witte wijn |
200 | ml crème fraîche |
150 | gram parmezaanse kaas |
1 | Begin met de bereiding van de carbonarasaus en zet de saus even apart als hij klaar is. |
2 | Breng 1,5 liter water in een pan aan de kook, voeg het zout toe en kook de spaghetti volgens de instructie op de verpakking. Giet de pasta af. |
3 | Schenk de saus over de spaghetti en meng deze erdoorheen. |
4 | Schep de spaghetti op borden en leg er per persoon een eidooier op. Bestrooi met peper. |
carbonarasaus | |
1 | Snijd de plakjes spek in stukken van 4 cm. |
2 | Doe de stukjes spek in de rvs-kom en stel het EXPERT-programma in op 3 minuten/snelheid 1A/120°C. |
3 | Voeg de witte wijn toe en stel het EXPERT-programma weer in op 5 minuten/snelheid 1A/90 °C. |
4 | Voeg ten slotte de crème fraîche en de parmezaanse kaas toe en stel het EXPERTprogramma weer in op 2 minuten/snelheid 3/90 °C. |